Free cookie consent management tool by TermsFeed

Serviciul ChatOn de la Samsung va fi intrerupt deoarece „nu este o solutie ce poate arata imbunatatiri pe viitor.”.

Compania a fost scuturat de vanzarile mult sub asteptari ale Galaxy S5 iar acum aceasta ia in considerare reevaluarea tuturor bunurilor si operatiunilor sale. Aceasta reevaluare va deveni o veste nu prea buna pentru serviciul de mesagerie al companiei ChatOn care, s-a determinat, ca nu va avea un viitor prea stralucit. Mai multi reprezentanti ai Samsung citati de publicatia The Korea Times spun ca ChatOn va fi un serviciu ce va fi dezactivat gradual in functie de regiune deoarece compania se va axa pe serviciile mai profitabile.

Viziunea ChatOn a fost de a functiona ca un client de chat universal. Deoarece aplicatia oficiala a venit preincarcata pe toate dispozitivele Galaxy, aceasta a avut un impact destul de mare asupra drepturilor de distributie chiar din start dar serviciul nu a urmat calea altor aplicatii populare ca, de exemplu, WhatsApp sau WeChat din China.

Huburile abandonate pentru muzica si video de la Samsung sunt inlocuite cu serviciul de streaming Milk Muisc si de aplicatia Milk Video. Aceste schimbari reprezinta o noua abordare a companiei in unele regiuni pentru utilizatorii de dispozitive mobile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.