Se intrevede un iPad mai subtire si mai usor

Dupa doua generatii de iPad-uri robuste de 9,7 inci, se pare ca Apple este in sfarsit gata sa inceapa productia pentru un „iPad 5” mult mai usor.

Un nou iPad, asemanator cu iPad Mini din punct de vedere al design-ului, pare sa se intrevada, in sfarsit.

Productia celei de-a cincea generatii de iPad-uri este programata sa inceapa in luna iulie, conform unui raport al celor de la Digitimes.

Din aceeasi sursa aflam ca nou iPad de 9,7 inci va fi cu 25 pana la 33 de procente mai uosr decat iPad 4.

Digitimes noteaza faptul ca acest lucru va fi obtinut prin folosirea unui display-ul Retina de 2048×1536 pixeli care va fi confectionat din sticla mai subtire folosind o noua tehnologie cu senzori de atingere si, cel mai important aspect, poate, un dispozitiv de iluminare a fundalului mai putin voluminos.

CNET, in aprilie anul curent, afla ca „design-ul subtire/usor va fi obtinut prin reducerea dimensiunii LED-ului care ofera lumina de fundal, in parte prin afisarea mai eficienta si partial prin folosirea unor LED-uri mai eficiente”. Tot in acea perioada apareau zvonuri despre trecerea probabila la “un senzor de atingere bazat pe film.”

A treia si a patra generatie de iPad-uri au castigat robustete si grosime – in comparatie cu iPad 2 – datorita tehnologiei aflate in spatele ecranului Retina, care include un ansamblu de iluminare a fundalului relativ mare.

   

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus