Free cookie consent management tool by TermsFeed

In ultimii ani, un numar mare de dispozitive similare cu ProtagDuet” au fost lansate. Toate au avut acelasi principiu de functionare: sa notifice utilizatorul cand se afla la o anumita distanta fata de telefon. Pe tag-ul Duet, noul dispozitiv, nu mai sunt prezente anumite limitari. Micul dispozitiv nu mai este limitat doar utilizatorilor de iPhone, iOS sau anumitor modele specifice Android.

Duet a fost creat pentru a fi un tag inteligent cu Bluetooth intr-o carcasa versatila. Dispozitivul a inceput ca o campanie pe Indiegogo si a depasit deja bugetul initial de 5000$ cu peste 300%.

Un mic minus al dispozitivului poate fi considerata lipsa unei baterii reincarcabile, o baterie ofera utilizatorului posibilitatea utilizarii tag-ului pentru 6 luni de zile iar fiecare va include doua baterii de rezerva.

Pretul tag-ului Duet este de 19$ sau 17$ pentru primii 200 de cumparatori iar dupa lansare, pretul acestuia va fi in jur de 59$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.