Utilizatorii Cartelei Vodafone pot comunica de acum, in premiera, nelimitat, prin SMS, in orice retea nationala, cu noul portofoliu de extraoptiuni ce includ si voce in retea, voce nationala, precum si trafic de date.

Astfel, cu extraoptiunea in valoare de 6 Euro credit, clientii Vodafone pot comunicat nelimitat, in orice retea nationala, prin SMS. Mai mult, acestia primesc si 2000 de minute in retea, 100 de minute nationale si 150 MB trafic de date.

Mai mult, clientii ce au nevoi extinse de navigare online primesc de doua ori mai mult trafic de date, 300 MB, alaturi de SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, 2000 de minute in retea si 100 de minute nationale, cu extraoptiunea de 8 Euro credit.

Pentru utilizatorii care comunica in principal prin apeluri, Vodafone lanseaza si o noua extraoptiune, care aduce, pentru 6 Euro credit, 2000 de minute si SMS-uri in retea, 150 minute nationale si in retelele fixe internationale, alaturi de 50 MB trafic de date. Destinatiile internationale incluse sunt retelele fixe din Uniunea Europeana, fixe si mobile din SUA, Canada si Israel.

Utilizatorii care au consumat o parte dintre beneficiile Cartelei sau au nevoie de mai multe minute, SMS-uri sau trafic de date intr-o anumita perioada pot accesa de acum si noile oferte Plus. Acestea se pot activa impreuna cu orice extraoptiune de baza si primesc valabilitatea acesteia:

  • 2 Euro credit SMS-uri nelimitate in retelele nationale
  • 2 Euro credit 150 MB Internet pe mobil
  • 2 Euro Credit 50 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale
  • 1 Euro Credit 50 MB Internet pe mobil
  • 1 Euro credit 25 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale

Din 28 mai , clientii ce activeaza Cartela Vodafone si au un credit de minim 6 Euro primesc un bonus substantial, de inca 6 Euro credit, pentru orice nevoi de comunicatii. Creditul poate fi consumat pentru orice serviciu, oricand decid utilizatorii.

De asemenea, utilizatorii pot opta in continuare si pentru noul portofoliu de extraoptiuni Total. Mai multe informatii sunt disponibile la vodafone.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.