Sony a lansat astăzi trei noi carduri de memorie care promit performanțe superioare. Noile carduri de memorie SD din gama SF-G aduc utilizatorilor viteze de scriere de până la 299MB/s, o viteză impresionantă care va ajuta foarte mult fotografii profesioniști și nu numai.

Noile carduri de memorie Sony SF-G sunt destinate fotografilor care folosesc aparate foto DSLR cu suport pentru interfața UHS-II oferindu-le posibilitatea de surprinde mult mai rapid cadrele. Cardurile sunt compatibile și cu aparatele care au supor UHS-I.

Vitezele mari de citire și scriere au fost atinse mulțumită unui firmware special dezvoltat pentru acestea.

Algoritmul folosit de Sony pe noile carduri împiedică scăderea vitezei de transfer al datelor. Pe lângă specificațiile hardware impresionante, noile soluții de stocare sunt compatibile și cu softul propriu de recuperare al datelor, File Rescue de la Sony. Programul File Rescue ajută la recuperarea datelor pierdute în mod accidental și va fi pus la dispoziția clienților care achiziționează unul din noile carduri.

Cardurile de memorie Sony din gama SF-G sunt disponibile în trei opțiuni de stocare: 32GB, 64GB și 128GB. Vitezele de transfer pot ajunge până la 300MB/s la citire și 299MB/s la scriere.

Cardurile SD din gama SF-G e la Sony vor ajunge pe piață undeva în primăvara acestui an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.