Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anul trecut, Sony a confirmat faptul ca intreaga serie de dispozitive Xperia Z (chiar si originalul Xperia Z din anul 2013) vor fi actualizate la Android 5.0 Lollipop. Din pacate, se pare ca vestile nu sunt bune si pentru persoanele ce detin un smartphone din afara gamei Xperia Z de la Sony.

Potrivit informatiilor publicate pe contul oficial Xony Xperia pe Twitter, actualizarea Android 5.0 Lollipop va fi disponibila doar pentru familia de produse Xperia Z. Asta inseamna ca telefoane ca Xperia E3, Xperia M2 Aquaq, Xperia M2, Xperia C3, Xperia T3, Xperia T2 Ultra sau Xperia E1 nu vor fi actualizate de la Android KitKat.

Este posibil ca Sony sa incerce sa ofere actualizari si pentru unele dispozitive din afara gamei Xperia Z (care sunt capabile sa ruleze noua versiune a sistemului de operare).

Cat despre telefoanele non-Xperia Z lansate de Sony in acest an, M4 Aqua, ruleaza deja noua versiune a sistemului de operare iar E4 si E4g vor primi actualizarea la putin timp dupa lansare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.