Sony va lansa Xperia T3 in Hong Kong pe 14 Iulie

Hong Kong va fi prima piata pe care va ajunge Xperia T3, Sony a anuntat lansarea telefonului saptamana viitoare iar pretul de vanzare va fi de 385 de dolari.

Sony Xperia T3 are o grosime de 7mm si o diagonala a ecranului de 5.3 inci. Ca design, telefonul va pastra aspecte ale telefoanelor din seria Xperia Z si foloseste o rama de otel pe margine alaturi de un buton dedicat pentru camera foto. Xperia T3 nu detine certificare IP ceea ce inseamna ca telefonul nu este rezistent la apa si praf.
Specificatiile telefonului includ ecranul Triluminous de 5.3 inci ce ruleaza o rezolutie HD, procesor Snapdragon 400, 1GB memorie RAM, 8GB spatiu intern de stocare, camera foto Exmos RS cu un senzor de 8MP, camera frontala de 1.1 MP, conectivitate LTE categoria 4 (150Mbps), WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 LE si DLNA alaturi de o baterie cu capacitatea de 2500mAh.

Xperia T3 va rula sistemul de operare Android 4.4 KitKat si interfata Xperia UI. La lansare, dispozitivul va fi disponibil in culoarea neagra, alb si mov.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus