Tableta Asus Transformer Book T100 cu Windows 8.1

Asus Transformer Book T100 este o tableta mica, ieftina cu Windows 8.1 ce poate fi folosita ca notebook multumita dockului cu tastatura. Asus sustine ca noua sa tableta ofera o durata de viata a bateriei de pana la 11 ore. Nu-i rau pentru un dispozitiv ce costa 349$.

Mai multe imagini puteti gasi pe pagina noastra de Facebook: fb.com/TechCafeRo

Asus Transformer Book T100 nu inlocuieste ultrabookurile high-end dar pare a fi o alternativa buna la un pret accesibil. Noua tableta Asus Transformer Book T100 are un procesor quad-core Intel Atom Z3740 de 1.33GHz, display de 10.1 inch ce ruleaza o rezolutie de 1366x768px, 2GB memorie RAm, 32/64GB spatiu de stocare si o camera foto de 1.2MP.

Asus Transformer Book T100 ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 si vine cu o copie gratuita Microsoft Office 2013 Home & Student. Grosimea tabletei este de 0.4 inch si cantareste aproximativ 0.5Kg iar alaturi de dock are o greutate in jur de 1Kg si o grosime putin peste 0.9 inch.

La nivel de conectivitate, Asus Transformer Book T100 are un port micro USB, micro HDMI si slot pentru card microSD iar pe dock are un port USB la marime normala.

Avand in vedere pretul sau scazut, tableta are o carcasa de plastic, nu metal, tastele de pe dock sunt mici. Alaturi de dock, tableta arata bine si pare a fi mai mult un laptop decat o tableta cu un accesoriu.

Tableta are un procesor Intel Bay Trail ceea ce inseamna ca aceasta ar trebui sa ruleze de doua ori mai rapid fata de un netbook (sau o tableta cu Intel Atom Z2760 Clover Trail).

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus