Tableta HP Slate 7

Prima data cand HP a incercat sa comercializeze o tableta nu a mers prea bine. TouchPad-ul bazat pe WebOS nu a avut o durata de viata prea mare si a fost rapid oprit suportul si constructia ei. De aceasta data HP a revenit cu o noua tableta, de aceasta data ruleaza Android si se pare ca doreste sa mai dea o sansa tabletelor cu aceasta prima tableta Android a companiei, HP Slate 7. Tableta a fost lansata la CES 2013 in luna inauarie.

HP Slate 7 este construita dintr-o carcasa de aluminium si are un display de 7 inch. Este disponibila in culorile rosu sau gri cu o textura soft. La porturi, tableta are butonul de pornire in partea de sus, tastele de volum pe partea dreapta, micro USB si difuzoare in partea de jos, mufa pentru casti, microfonul si slotul pentru cardul microSD este in partea de sus, opus tastei de pornire.

Ca specificatii tehnice, HP Slate 7 are un procesor cu doua nuclee ARM Cortex A-9 de 1.6GHz, 1GB memorie RAM si 8 GB spatiu intern de stocare. Are conectivitate WiFi si Bluetooth 2.1, fara GPS si nu Bluetooth 4. Ruleaza Android 4.1 Jelly Bean pe un ecran de 7 inch HFFS LCD la o rezolutie de 1024×600. HP Slate 7 are o camera de 3MP si o camera secundara pe fata VGA.

Pretul tabletei HP Slate 7 este 169$.

         

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus