Acesta este un subiect bun și destul de interesant pentru mulți dintre cititorii noștrii. Alegerea unei tablete ieftine cu specificații bunicele poate reprezenta o mică problemă pentru un novice așa că în următorul articol o să vă prezint câteva produse ce se potrivesc acestei descrieri.

Toate tabletele prezentate mai jos se încadrează într-un preț ce nu depășește 700 de lei iar modelele sunt variate așa că vom lua în calcul Vonino, Asus, Lenovo și Samsung. Toate cele patru tablete dispun de o conectivitate 3G la rețea alături de 1GB capacitate a memoriei RAM dar și procesor cu patru nuclee. Raportul calitate-preț este unul satisfăcător iar pentru un utilizator ce va folosi produsul în mod normal și anume navigare pe internet, YouTube, Facebook, citit sau alte activități obișnuite reprezintă o afacere destul de bună. Dacă doriți să folositi tableta pentru jocuri sau pentru task-uri ce o suprasolicită atunci nu sunteți la articolul potrivit.

Vonino Xavy T7

Vonino Xavy T7 este singurul produs prezentat aici ce dispune de o conectivitate 4G la rețea și am inclus-o deoarece este oferită de producător la un preț de invidiat. Ca și specificații, putem discuta despre un procesor MediaTek MT8735M ce rulează la frecvența de 1GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spațiu intern de stocare extensibil folosind un card microSD, conectivitate GPS, Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n/ac iar conexiunea 4G este compatibilă cu toți operatorii de la noi din țară. Ecranul are o diagonală de 7 inci ce afișează rezoluția de 1024×600 pixeli,bateria inclusă are capacitatea de 2.800mAh și rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Tableta poate fi achiziționată de la eMag la un preț de aproximativ 500 de lei.

Asus ZenPad C

Tableta ASUS ZenPad C este un produs ce cu siguranță merită menționat în această listă. Mie imi plac mult produsele de la Asus, nu am putut să mă plâng vreodată de acestea. Tableta dispune de o conectivitate 3G la rețea alături de specificații ce includ un procesor Intel Atom X3 cu patru nuclee ce rulează la frecvența de 1,1GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare extensibil folosind un card microSD, conectivitate GPS, Bluetooth și WiFi 802.11 b/g/n. Celelalte detalii includ un ecran IPS cu diagonala de 7 inci ce afișează rezoluția de 1024×600 pixeli și rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Designul său reprezintă și acesta un element demn de menționat.

Tableta poate fi achiziționată de la eMag la un preț de aproximativ 550 de lei.

Lenovo IdeaTab Arvin A7-30

Lenovo IdeaTab Arvin A7-30 este o altă tabletă cu un raport calitate-preț destul de bun. Aceasta dispune de o conectivitate 3G la rețea alături de un procesor quad-core MediaTek MT8382 ce rulează la 1,3GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spațiu intern de stocare extensibil folosind un card microSD, conectivitate GPS, Bluetooth și WiFi 802.11 b/g/n. Celelalte specificații includ un ecran cu diagonala de 7 inci ce afișează rezoluția de 1024×600 pixeli, baterie cu capacitatea de 3.450mAh și Android 4.4 KitKat.

Tableta poate fi achiziționată de la eMag la un preț de aproximativ 600 de lei.

Samsung Galaxy Tab3 T116 Lite

Samsung Galaxy Tab3 T116 Lite este ultima tabletă despre care vom discuta aici. Aceasta are un procesor quad-core Spreadtrum SC7730S ce rulează la frecvența de 1,3GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spațiu intern de stocare extensibil folosind un card microSD, conectivitate 3G, Wifi și Bluetooth. Are un ecran cu diagonala de 7 inci ce afișează rezoluția de 1024×600 pixeli alături de o baterie cu capacitatea de 3.600mAh. Aceasta rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Puteți găsi la eMag multe alte tablete ce se încadrează în specificațiile și prețurile de mai sus.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.