Free cookie consent management tool by TermsFeed

Targul Angajatori de Top este un eveniment de recrutare pentru toate persoanele care isi cauta un loc de munca. La targul din aceasta toamna sunt asteptati peste 15000 de studenti si profesionisti care doresc sa aplice pentru locurile oferite de companiile participante la eveniment.

Avantajele particparii la un targ de locuri de munca sunt multe, incepand de la discutii live cu posibilii angajatori si pana conturarea unei viitoare cariere in diferite domenii de specialitate.

Persoanele ce doresc sa participe la Targul Angajatori de Top isi pot crea un cont si un CV pe Hipo.ro unde veti putea accesa si platforma evenimentului. La eveniment participa companii din diferite domenii de activitate: BitDefender, BRD, HP, Dell, Intel, IBM, Microsoft, Ranault, L’Oreal dar si multe alte companii de top.

Daca esti tanar, ai experienta sau nu, profesionist sau orice alta calitate ce iti poate aduce o cariera atunci iti recomandam participarea la eveniment.

Locatiile evenimentului:

Targul Angajatori de Top este organizat in Bucuresti la Sala Palatului pe 25 si 26 Octombrie intre orele 10:00 – 17:00.

Targul are si o editie locala organizata in Iasi in perioada 8-9 Noiembrie in incinta Grand Hotel Traian Iasi,Union Square 1.

Afla mai multe informatii de pe pagina oficiala a evenimentului: Hipo.ro

Ne intalnim la eveniment, va astept si va urez succes!

Vineri si sambata are loc targul de cariera Angajatori de TOP

90 de companii participante, 15.000 de profesionisti si studenti, 3300 de pozitii deschise!

Vineri si sambata, pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, are loc editia cu numarul 15 a targului de cariera Angajatori de TOP. In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati 15.000 de profesionisti si studenti care pot aplica pentru cele 3.300 de pozitii deschise de companiile participante.

Joburile oferite de companii sunt in domenii de activitate diverse si sunt adresate candidatilor cu nivele diferite de experienta. 25% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidati juniori, 50% pentru specialisti, 25% pentru seniori si manageri, iar topul domeniilor cu cele mai multe oportunitati de cariera arata astfel:

1. IT &C
2. Inginerie
3. Client service
4. Supply Chain & Logistics
5. Sales
6. Financiar – Bancar
7. Marketing
8. Productie
9. Juridic
10. Resurse umane
11. Turism

In ceea ce priveste profilul candidatului, angajatorii cauta profesionisti cu experienta relevanta si pasionati de domeniul in care activeaza, care cunosc o a doua limba straina si sunt orientati spre rezultate. In ceea ce priveste profilul candidatilor entry-level, companiilor urmaresc in CV-urile tinerilor, implicarea in activitati extracurriculare, rezultatele academice, cunostiintele de limbi straine, alaturi de motivatia pentru a lucra intr-un mediu international, atitudinea deschisa si seriozitatea pe care o acorda evolutiei in cariera.

Pentru pozitiile deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, procesul de recrutare este format, in medie, din 4 etape. O faza initiala o constituie screeningul CV-urilor, urmata de un interviu telefonic. Ulterior, pot avea loc o serie de interviuri individuale sau de grup, cu recruiterii companiei sau cu managerul direct, urmate de un interviu final pentru prezentarea ofertei de angajare.

Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE – sistem lansat in premiera de Angajatori de TOP. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar. CVul BarCODE va fi scanat de angajatori si va ramane in baza de date putand fi accesat si dupa finalizarea evenimentului.

In cadrul evenimentului, vizitatorii au ocazia sa:
• participe la 5 conferinte tematice si 21 de workshop-uri de cariera sustinute de: JTI, IBM, Dell, EY, Mondelēz Romania, Rewe, Brainspotting, HP, BRD – Groupe Société Générale, Humangest Group, Genpact, Microsoft, BearingPoint, Accenture, IXIA, Bitdefender, McDonald’s Romania, Educativa
• beneficieze de consiliere in cariera cu privire la modul de prezentare a CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizeaza. La standul CV Clinic vor primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane cu privire la modalitatile de redactare a CV-ului si sfaturi despre cum isi pot imbunatatit CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe hipo.ro

Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.