Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noul serviciu de tip abonament al Telegram, Telegram Premium este acum oficial. Cu peste 700 de milioane de utilizatori activi lunar, versiunea Premium a aplicației le va permite utilizatorilor să deblocheze funcții suplimentare exclusive în aplicația de chat. În postarea de pe blogul Telegram care anunță lansarea Telegram Premium se spune că abonamentul „ne va permite să oferim toate funcțiile care necesită multe resurse pe care utilizatorii le-au cerut de-a lungul anilor, păstrând în același timp și accesul gratuit”. Însă, ce oferă nou Telegram Premium și cum se poate obține? Iată tot ce trebuie să știți!

Cum se obține Telegram Premium?

Tot ce trebuie să faceți, este să actualizați aplicația la ultima versiune disponibilă pentru a vă apărea abonamentul. Acesta este disponibil în versiunea 8.8 a aplicației de pe iOS App Store, dar se pare că actualizarea nu a fost lansată încă pentru utilizatorii de Android. Nu este clar când va fi disponibilă actualizarea pentru utilizatorii Android, dar sperăm că nu va mai dura prea mult. Între timp, utilizatorii de iOS se pot bucura de toate avantajele Telegram Premium, inclusiv de caracteristicile îmbunătățite de securitate și confidențialitate.

Cât costă Telegram Premium?

5,49 euro pe lună. Telegram Premium este un serviciu de abonament lunar, cu un preț de 5,49 euro care se plătește automat, dacă nu anulăm abonamentul. Acesta ar ajunge la un total de 65,88 euro pe an pentru a ne bucura de anumite funcții care vor fi disponibile doar dacă plătim acest abonament.

După cum explică creatorul Telegram, continuarea extinderii funcțiilor Telegram începea să fie costisitoare pentru serverele sale, așa că au încercat să găsească o versiune cu plată pentru acei utilizatori care doresc să depășească limitele actuale ale aplicației.

Ce noutăți și funcții aduce Telegram Premium?

Telegram Premium aduce noi funcții
Telegram Premium aduce noi funcții

Cu Telegram Premium, utilizatorii se vor putea bucura de limite duble, încărcări posibile de dimensiuni mai mari, descărcări mai rapide, fără reclame și multe altele. Utilizatorii non-premium vor putea în continuare să acceseze unele dintre aceste caracteristici, cum ar fi posibilitatea de a descărca documente foarte mari, dar vor fi limitați în comparație cu utilizatorii premium.

Încărcări de 4GB

Cu acest nou serviciu de abonament, utilizatorii pot încărca și trimite fișiere cu o dimensiune de până la 4GB. Aceasta este de două ori mai mare decât limita de dimensiune a fișierelor din versiunea gratuită a Telegram. Astfel, utilizatorii de Telegram gratuit vor beneficia și ei într-o oarecare măsură de noua limită, fiindcă vor putea descărca fișierele de 4GB trimise de utilizatorii Telegram Premium. Astfel, cu aceste limite mai mari de dimensiune a fișierelor, Telegram Premium oferă o modalitate și mai convenabilă și mai puternică de a rămâne conectat cu prietenii și familia din întreaga lume.

Viteză mai mare de descărcare

Acum, cu Telegram Premium, puteți descărca fișiere media și alte fișiere la cea mai mare viteză posibilă. „Poți accesa tot ce ai în stocarea ta nelimitată în cloud la fel de repede precum rețeaua ta poate ține pasul”, a precizat compania în postarea sa de pe blog. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru cei care doresc să descarce rapid fișiere mari. Cu această nouă funcție, Telegram va fi cu siguranță și mai popular.

Limite mai mici

Acum, utilizatorii Telegram Premium pot urmări până la 1.000 de canale, pot crea până la 20 de foldere de chat cu până la 200 de chat-uri fiecare, pot adăuga un al patrulea cont la orice aplicație Telegram, pot fixa 10 chat-uri în lista principală și pot salva până la 10 stickere preferate.

Voice-to-text

De acum, se pot transcrie mesajele vocale în text. Noul serviciu va fi util atunci când utilizatorii se află într-o situație în care nu pot asculta mesajele vocale cu voce tare. Pentru a utiliza noua funcție, este suficient să apăsați pe butonul „Voice-to-Text” atunci când ascultați un mesaj vocal.

Alte funcții

  • Salvarea a până la 400 de GIF-uri preferate;
  • Posibilitatea de a scrie o biografie mai lungă, inclusiv link-uri;
  • Comentarii mai lungi pentru fotografii și videoclipuri;
  • Reacții și stickere unice, atât ca număr, cât și cu efecte suplimentare;
  • Gestionarea chat-urilor: noi instrumente pentru autoarhivarea și ascunderea de chat-uri noi, precum și posibilitatea de a alege un folder de chat-uri implicit;
  • Insigne și imagini de profil animate: insignă lângă nume, video ca la profil pentru chat-uri și lista de chat-uri;
  • Fără reclame: mesajele sponsorizate de pe unele canale publice nu vor fi afișate;
  • Mai multe pictograme în aplicație: pictograme noi pentru ecranul de pornire.
Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.