Free cookie consent management tool by TermsFeed

CD Projekt RED a anuntat ieri ca data lansarii jocului The Witcher 3: Wild Hunt a fost amanata pentru luna februarie a anului 2015. Se pare ca fanii vor trebui sa astepte pana anul viitor pentru a pune mana pe ultima parte a seriei Witcher, considerate de multi ca fiind unul dintre cele mai bune RPG-uri ale timpurilor noastre. The Witcher 3: Wild Hunt vine pe PC, Xbox One si PlayStation 4.

„Am reexaminat recent ceea ce am realizat pana acum, si ne-am confruntat cu o alegere cu privire la data finala de lansare a jocului. Decizia pe care am luat-o a fost dificila, atent calculata, si in cele din urma clara si evidenta. Am fi putut lansa jocul spre sfarsitul acestui an, asa cum ne-am planificat initial. Cu toate acestea, am ajuns la concluzia ca o amanare de cateva luni ne va ajuta sa obtinem o calitate satisfacatoare, calitate asteptata de jucatorii. Prin urmare, am stabilit lansarea The Witcher 3: Wild Hunt pentru februarie 2015.”

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.