Free cookie consent management tool by TermsFeed

Toshiba a lansat ce-a de-a doua generatie din seria de carduri de memorie SD WiFi, FlashAir II. Noul model al cardului Wireless inlatura limitarile ce indeparta fotografii profesionisti fata de versiunea anterioara, lipsa vitezei de transfer Class-10. Noile modele de carduri vin in varainte de 16GB si 32GB. Varianta de 32GB are pretul recomandat de 80$ iar varianta de 32GB are pretul recomandat de 100$.

Am vrut sa facem totul mai usor pentru clienti pentru a-si imparti momentele importante din viata instant cu prietenii si familia. Cardul de memorie SD Wireless FlashAir II ofera acces mai usor, performanta imbunatatita si spatiu de stocare exceptional permitand utilizatorilor sa se axeze mai mult pe timpul petrecut in captarea momentelor decat in incarcarea acestora.” declara Maciek Brzeski, vice presedintele sectiei de marketing si dezvoltare, Branded Storage Products, Toshiba America Information System, Inc., Digital Products Division.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.