Ca si alte companii asemanatore, Google, Facebook sau Twitter, Tumblr a adaugat, incepnd de ieri, suport pentru conexiunile securizate SSL pe platforma de blogging. Noua optiune nu este activata implicit asa ca utilizatorii trebuie sa isi activeze noua optiune.

Conexiunile securizate folosind protocoalele SSL pot impiedica hackerii sa isi faca loc in conexiunea dvs. Potrivit oficialilor Tumblr, optiunea este testat de cateva saptamani iar incepnd de eiri este disponibila in setarile Tumblr. Pentru a activa conexiunile SSL, este necesar sa accesati setarile contului.

Un motiv pentru care platforma de blogging nu va activa implicit conexiunile securizate este faptul ca aceasta nu functioneaza cu extensia XKit ce ofera o experienta avansata pentru Tumblr, extensia ofera utilizatorilor zeci de optiuni extra, notificari imbunatatite, un nou inbox, teme, unelte de navigare si multe altele.

Unele explicatii aparute pe site-ul XKitdaca observati lipsa extensiei XKit dupa activarea „SSL Security” este din cauza faptului ca aceasta se dezactiveaza automat pe paginile ce folosesc protocoalele SSL„. Compania a spus ca lucreaza sa rezolve problema dar momentan va trebui sa alegeti intre XKit si SSL.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.