Surse de la AllThingsD spun ca serviciul de microblogging isi va lansa propria aplicatie pentru muzica astazi, la festivalul de muzica de la Coachella.

Twitter se pregateste pentru lansarea celei mai zvonite aplicatii pentru muzica in acest sfarsit de saptamana – Twitter Music app

Serviciul de microblogging planuieste sa lanseze astazi aceasta aplicatie, conform celor de la AllThingsD. Alte surse anunta lansarea aplicatiei la Festivalul de Muzica si Arte de la Coachella, California, in cursul acestui weekend, nu neaparat azi.

Zvonul este un rezultat al faptului ca cei de la Twitter au confirmat deja achizitionarea serviciului de descoperire muzicala We Are Hunted, serviciul achizitionat anul trecut si care urma sa fie folosit pentru dezvoltarea propiei aplicatii muzicale.

Din cate am putut afla Twitter Music va fi o aplicatie care va sugera artisti si piese utilizatorilor pe baza unor semnale variate, cum ar fi conturile de Twitter urmarite de acestia. Piesele vor fi transmise aplicatiei via SoundCloud.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.