Free cookie consent management tool by TermsFeed

Conform unui anunt de pe blogul oficial, Twitter va avea o aplicatie optimizata si pentru tabletele care ruleaza pe Android. Aplicatia este disponibila fdoar pentru Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition), iar va aparea si pe modelele mai vechi. 

Din imaginile oferite in „landscape view” de cei de la Twitter, aplicatia va avea si optiunea de „Multi-screen view”, care va permite utilizatorilor sa navigheze pe internet si sa urmareasca activitatea pe Twitter.

Odata cu aceasta aplicatie avem si un widget care va avea scopul de a livra stiri din diverse domenii din tara de origine a utilizatorului. Ideea suna asa :

We’re introducing a widget that brings Twitter content directly to your tablet. The new Twitter widget lets you engage with Tweets, photos, and videos while also delivering country specific breaking news, music, sports and photos. By logging in, you’ll see a more personalized experience where you can interact by favoriting or retweeting right from the widget.

Noi suntem de parere ca este o decizie foarte buna a celor de la Twitter de a crea o aplicatie prietenoasa si cu tabletele pe Android, dar mai venim cu mentiunea ca aplicatia nu este disponibila in Google Play Store momentan (doar in Samsung App Store).

sursa : blog.twitter.com

Share.
Avatar of Oncescu Brotea Radu Mihai

Pasionat de social media, IT&C și tot ce înseamnă tehnologie. Sper ca articolele scrise să fie placul vostru și colaborarea cu techcafe.ro de lungă durată.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.