Twitter va avea o aplicatie optimizata si pentru tablete

Conform unui anunt de pe blogul oficial, Twitter va avea o aplicatie optimizata si pentru tabletele care ruleaza pe Android. Aplicatia este disponibila fdoar pentru Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition), iar va aparea si pe modelele mai vechi. 

Din imaginile oferite in „landscape view” de cei de la Twitter, aplicatia va avea si optiunea de „Multi-screen view”, care va permite utilizatorilor sa navigheze pe internet si sa urmareasca activitatea pe Twitter.

Odata cu aceasta aplicatie avem si un widget care va avea scopul de a livra stiri din diverse domenii din tara de origine a utilizatorului. Ideea suna asa :

We’re introducing a widget that brings Twitter content directly to your tablet. The new Twitter widget lets you engage with Tweets, photos, and videos while also delivering country specific breaking news, music, sports and photos. By logging in, you’ll see a more personalized experience where you can interact by favoriting or retweeting right from the widget.

Noi suntem de parere ca este o decizie foarte buna a celor de la Twitter de a crea o aplicatie prietenoasa si cu tabletele pe Android, dar mai venim cu mentiunea ca aplicatia nu este disponibila in Google Play Store momentan (doar in Samsung App Store).

sursa : blog.twitter.com

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus