Ulefone GW01 este un ceas care oferă clienților un design elegant pe lângă diferite funcționalități utile utilizatorilor pe parcursul unei zile. Gearbest organizează o campanie interesantă cu reduceri interesante la mai multe produse purtabile.

Dacă ați mai citit în trecut articole în care discutam de retailerul Gearbest atunci poate știți că acesta este cunoscut pentru ofertele periodice puse la dispoziția clienților din întreaga lume.

Un smartwatch poate deveni un companion de nelipsit în rutina zilnică iar modelul Ulefone GW01 nu iese din acest tipar. Ulefone oferă clienților un design elegant pentru produsul GW01 alături de mai multe funcții fitness, un ecran rotund și o curea din piele. Specificațiile nu sunt unele de top dar sunt destule pentru a îndeplini toate funcțiile pentru care a fost creat.

Ulefone GW01 este capabil să controleze de la distanță player-ul de muzică de pe telefon, să sincronizeze mesajele SMS sau să afișeze notificările direct la încheietura mâinii. Sistemele de monitorizare ale inimii alături de tehnologii ECG oferă date cu o acuratee ridicată.

Specificațiile tehnice includ un procesor de la MediaTek MTK2502, conectivitate Bluetooth 4.0, 64MB capacitate a memoriei RAM, 128MC spațiu de stocare al memoriei interne, rezistență la apă, alarmă, notificări de la aplicațiile rețelelor de socializare dar și controlul de la distanță al camerei foto.

Funcțiile disponibile includ sincronizarea listei de apeluri, lista de contacte, reminder SMS, afișarea notificărilor de la Facebook, Twitter, Wechat sau WhatsApp, funcții anti-pierdere iar senzorii disponibili pot monitoriza bătăile inimii, pot număra pașii de peste zi sau monitoriza calitatea somnului.

Ecranul ceasului este rotund fiind de tip IPS, diagonala este de 1,3 inci capabilă să afișeze o rezoluție de 240×240 pixeli, bateria are o capacitate de 310mAh capabilă să ofere o autonomie de până la 5 zile de utilizare în regim normal.

Carcasa este construită din oțel inoxidabil, cureaua este din piele iar sistemul propriu este compatibil cu Android de la versiunea 4,3 dar și iOS de la versiunea 7.0. Pachetul include ceasul în sine, un cablu de încărcare, încărcător dar și manualul de utilizare.

Gearbest organizează o campanie de reduceri pentru luna Mai cu prețuri reduse la anumite ceasuri inteligente din ofertă. Conform ofertei, în perioada campaniei, Ulefone GW01 va fi disponibil la un preț de aproximativ 60$. Puteți vizita oferta de ceasuri pe pagina campaniei iar oferta ceasului Ulefone GW01 pe pagina produsului de pe Gearbest.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.