Ultrabook-ul Toshiba Kira

Noul ultrabook Kira de la Toshiba reprezinta prestigiul pietei dispozitivelor cu Windows 8 si v-ati astepta ca acesta sa fie cel mai bun dintre ele.

Carcasa este construita din aliaj de magneziu AZ91 compreimat si structura sa il face mai puternic si mai usor decat celelalte din gama sa.

Ecranul este unul de 13.3 inch cu tehnologie LED si o rezolutie de 2560x1440px cu touchscreen, rezistent la amprent e, un ecran clar si excelent suplimentat cu doua difuzoare dual harman/kardon DTS si o tastatura cu lumina de fundal.

Fiind un ultrabook, designul sau este unul subtire si mic – 207mm adancime, lat de 316mm si o grosime de 19.8mm, cantareste doare 1.21Kg.

Viteza de procesare include un procesor Intel i5 sau i7, memorie RAM 8GB, stocare SSD 256GB, 3 porturi USB 3.0, HDMI, slot SD, WiFi si Bluetooth 4.

Pretul dispozitivului pleaca de la 1700$ (fara touch) si ajunge la 1999$ (varianta cu touch) pentru modelul i5 si 2199$ pentru modelul echippat cu procesorul i7.

Dispozitivului ii lipseste portul Ethernet, pentru conectare la internet prin cablu va este necesar un adaptor USB suplimentar.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus