UMi Plus “Extreme” folosește procesorul Helio P20 și 6GB RAM

UMi Plus Extreme

UMi a lansat o nouă versiune a telefonului UMi Plus care folosește un procesor mai bun și dispune de 6GB memorie RAM. UMi se numără printre producătorii locali din China care oferă cliențilot produse cu specificații interesante la prețuri avantajoase iar UMi Plus “Extreme” se poate dovedi un nou model de top.

UMi Plus Extreme folosește un procesor octa-core Helio P20, procesor care poate fi comparat cu modelul de top Snapdragon 820 dezvoltat de Qualcomm (cel pyuțin pe hârtie) are cu 50% mai multă memorie RAM față de versiunea UMi Plus oferind nu mai puțin de 6GB capacitate a memoriei RAM. Noul smartphone va rula sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Alte specificații ale noului telefon includ un ecran cu diagonala de 5,5 inci capabil să afișeze o rezoluție FullHD 1080×1920 pixeli, are o cameră foto principală cu un senzor de 13MP, cameră foto secundară cu un senzor de 5MP, baterie cu capacitatea de 4000mAh cu funcție de încărcare rapidă, două sloturi pentru SIM și o carcasă construită din aluminium.

Telefonul va fi disponibil în mai multe opțiuni de culoare precum albastru sau negru. Compania nu a oferit informații referitoare la preț sau disponibilitate așa că este nevoie să mai așteptăm.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus