Un video al conceptului iOS 7 ne arata o infatisare complet noua

Au existat destule zvonuri in aceste saptamani cum ca Apple ar lucra la un nou design al sistemului de operare pentru dispozitivele mobile – iOS 7 – un sistem ce ar evolua foarte mult pana la un nou concept al sistemului de operare unde designul digital al obiectelor ar deveni mult mai aproape de designul real al acestora. Acum, o agentie digitala a venit cu un video ce ne arata ce fel de redesign ar avea noul concept iOS 7 de la Apple.

In videoclip este prezentat conceptul iOS 7, Simply Zesty ne prezinta o interfata mult mai plana. Fiecare icon al aplicatiilor are colturi mai putin rotunjite decat cu cele care suntem obisnuiti si un design mult mai curat. Aplicatia Calendar scapa de infatisarea unui calendar imprimat in favoarea unui design mai aratator in genul Sunrise app. Aplicatia pentru vreme are un design mai minimalist similar cu Forecast, o aplicatie bazata pe web de la creatorii Dark Sky.

Vom afla mai multe in curand, cand vom afla si cat de real este acest nou concept deoarece Apple va tine Conferinta Anuala a Dezvoltatorilor luna urmatoare unde ne asteptam la dezvaluirea noului sistem de operare iOS 7.

      

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus