Un video de 7 minute ne prezinta noul Nexus 5, cele mai plauzibile informatii oferite pana acum. Videoclipul a fost inregistrat pe 9 Octombrie si pare a fi un prototip, lipseste logo-ul Nexus de pe carcasa telefonului si referinta catre „Key Lime Pie” in loc de Android 4.4 KitKat.

Videoclipul ne ofera informatii despre specificatiile tehnice ale Nexus 5. Acesta are un display de 5.95 inch IPS, o camera mare pe spate si difuzoare duale in partea de jos – nu sunt prea multe surprize.

Sistemul de operare ce ruleaza pe dispozitivul din video nu ne arata Android 4.4 KitKat – asa cum spuneau zvonurile zilele trecute.Setarea „Tap to Pay” ne sugereaza o mai multa integrare NFC iar bara de notificari nu mai este neagra asa cum suntem obisnuiti.

Telefonul Nexus 5 prezentat ne prezinta un telefon cu un display de 5.95 inch IPS ce ruleaza la o rezolutie de 1920x1080px (FullHD), are o capacitate de stocare de 16/32GB, 2GB memorie RAM, procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3GHz, camera foto OIS de 8MP si o camera frontala de 1.3 MP si o baterie cu capacitatea de 2300mAh ce suporta incarcare wireless. Telefonul are toti senzorii oricarui alt smartphone dar si un senzor de presiune.

Zvonurile din ultimele luni ne-au indicat data de 15 Octombrie ca fiind data de lansare a Nexus 5 si a sistemului de operare Android 4.4 KitKat.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.