Se pare ca Google™ planuieste sa lanseze un magazin de ziare online pentru dispozitivele cu Android™ prin Google Play Store™.

Un serviciu Google Play News™ a fost descoperit intr-un script Java al paginii web a magazinului.

Descoperirea facuta de site-ul Android Police indica faptul ca, foarte curand, utilizatorii vor avea posibilitatea sa acceseze variantele online ale ziarelor prin cumpararea de „Abonamente” si „Numere” din Play Store.

Se prea poate ca, la lansare, sectiunea de Stiri sa fie plasata langa Aplicatii, Jocuri, Carti, Reviste si Filme in magazinul Android app.

Va fi Google Reader inlocuit?

Descoperirile facute in scriptul Java al paginii indica faptul ca Google Play News este, intr-un fel, o inlocuire a serviciului Google Reader RSS.

In orice caz, este foarte posibil sa semene cu aplicatia Newsstand a celor de la Apple, care vinde  abonamente si numere ale ziarelor online utilizatorilor.

Daca zvonul este unul real sau nu, vom afla cu siguranta pe 15 mai, la Google I/O.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Un comentariu

  1. Avatar of Amass

    Eu cu siguranta as folosi asta ca mijloc de informare. Google este, din punctul meu de vedere, cel mai tare brand la ora actuala

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.