Un media box cu Android poate deveni soluția perfectă în cazul în care doriți să extindeți funcționalitățile televizorului. Un astfel de dispozitiv poate deveni foarte ușor o soluție multimedia perfectă pentru acasă și nu numai. Am mai discutat cu altă ocazie despre soluția multimedia VIAROOM Spectacol și v-am arătat ce poate face acest produs.

VIAROOM a lansat de curând o nouă soluție multimedia pentru acasă: noul VIAROOM Fusion TV. Noul dispozitiv lansat rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, are specificații mai bune și include chiar și un tunner digital.

Specificațiile noului SmartBox Fusion TV includ un procesor quad-core Amlogic S905B care rulează la o frecvență de 2.02GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare cu suport microSD, tunner TV DVB-C și DVB-T/T2, port HDMI, două porturi USB, port LAN gigabit, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band dar și Bluetooth 4.0 LE.

Noul Fusion TV este disponibil în mai multe versiuni: Fusion TV Live+, Fusion TV Connect, Fusion TV Family. Prima versiune include doar o telecomandă, a 2-a are și o tastatură wireless iar ultime are la pachet și un joystick care poate fi utilizat pentgru jocurile instalate.

Prețurile încep de la 399 lei și pot ajunge la 549 lei. Primii 40 de clienți beneficiază de o reducere de 40%.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Bitu Mihai

    Preturile par destul de bune pentru ceea ce ofera smartbox-ul. O sa ma informez ceva mai mult despre specificatiile produsului, pentru ca de ceva timp nu am mai vazut lansari pe partea de smartboxuri.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.