Free cookie consent management tool by TermsFeed

VideoLAN a anunțat în luna Septembrie că playerul media VLC va ajunge pe Apple TV în curând. Deși a durat câteva luni, VLC pentru Apple TV este de acum disponibil oficial din magazinul de aplicații App Store. Utilizatorii pot folosi aplicația pentru a accesa și urmări fișierele media în orice format fără a fi nevoie de o conversie. VideoLAN promite că utilizatorii au acces la orice funcție și pot reda orice format de fișier, la fel cum oferă VLC pe orice alt sistem.

Adițional funcțiilor obișnuite, VLC aduce și unele funcții specifice Apple TV. VideoLAN are grijă să sublinieze faptul că VLC poate fi poziționat în fața altor player-e Apple TV oferind o funcție personalizată de playback prin schimbarea vitezei de redare permițând utilizatorilor să aleagă viteza de redare și diminuând timpul petrecut în fața televizorului.

Alte funcții notabile mai sunt: navigarea pe capitole, subtitrări cu suport pentru limbile RTL (right-to-left), integrare cu OpenSubtitles.org, includerea imaginii și informațiilor despre artiști și suport pentru Remote Playback ce permite redarea conținutului direct de pe PC.

Aplicația VLC Media Player de la VideoLAN poate fi descărcată gratuit.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.