Vodafone sărbătorește 20 de ani pe piața din România pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților. Operatorul aduce clienților bonus de net pe viață, zero costuri roaming și beneficii naționale disponibile în roaming fără costuri suplimentare.

Bonus până la 3GB de net pe viață

Vodafone oferă clienților săi care utilizează date mobile bonusuri lunare de până la 3 GB pe toată durata utilizării serviciilor, în funcție de vechimea în rețea și de tipurile de servicii folosite, indiferent de valoarea acestora. Bonusurile sunt activate automat și nu sunt condiționate de achiziționarea unui nou serviciu sau de reînnoirea unui contract existent. Acestea sunt flexibile și cresc odată cu vechimea în rețea a utilizatorului, ajungând până la 3 GB de date lunar.

Pentru abonații persoane fizice și companii, bonusurile vor fi valabile începând cu următoarea perioadă de facturare. Pentru clienții care utilizează cartele preplătite, bonusul va fi activat în cursul lunii curente.

De exemplu, un utilizator Vodafone cu abonament RED și cu o vechime în rețea de 10 ani va primi un bonus lunar de 1 GB pentru toată durata de utilizare a serviciilor. Clienții persoane fizice care au abonamente vor primi anual și un bonus de 1 GB de date mobile în luna în care își sărbătoresc ziua de naștere.

Beneficii naționale disponibile și în roaming

Vodafone oferă în premieră clienților persoane fizice, utilizatori de abonamente și cartele preplătite, posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile naționale de minute și de date și în țările din Spațiul Economic European, alcătuit din toate țările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia. Oferta face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România și este valabilă pentru clienții noi și pentru cei care își reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro, precum și pentru cei care își activează extra-opțiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro.

De asemenea, apelurile primite de abonații Vodafone România în roaming în Spațiul Economic European vor fi gratuite.

„Suntem mândri să fim din nou cu un pas înainte și să inovăm piața de telecomunicații din România, liberalizând serviciile de roaming pentru toți clienții noștri persoane fizice. În acest an aniversar, Vodafone, prima rețea mobilă digitală din România, devine și prima care le oferă utilizatorilor săi flexibilitatea de a comunica în Europa în aceleași condiții ca în România și bucuria de a se simți exact ca acasă”

– a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Și cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone România oferă posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile de minute și de date incluse și în țările din Spațiul Economic European, Vodafone România facilitând astfel comunicarea în roaming pentru toți cei 8,7 milioane de utilizatori mobili.

Detalii despre bonusuri sunt disponibile la secțiunile „Program de loialitate” din Contul de client. Pentru mai multe detalii poți vizita oricând vodafone.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.