Google nu va folosi conferinta anuala I/O din Iunie pentru a anunta Android 4.5, potrivit unor surse din interiorul companiei. Evenimentul I/O va fi utilizat pentru a demonstra noile servicii ale Google iar anunturile despre Android vor fi lasate pentru luna Iulie.

Potrivit sursei, se pare ca din cadrul birourilor Google din Dublin, administratorii companiei discuta despre lansarea noii tablete Nexus 8 ce va fi folosita ca o rampa de lansare pentru Android 4.5. Google arunca prosopul in lupta pietei pentru tabletele de 7 inch datorita competitiei mari din acest segment si va incerca dispozitive cu ecrane mai mari. In aceasta nisa, pe piata sunt doar cateva dispozitive de 8 inch, ca Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4 si LG G Pad 8.3 asa ca miscarea companiei pare destul de buna.

Acest nou zvon este in contradictie cu speculatiile anterioare ce spuneau ca Google va lansa o serie de 2 milioane de tablete Nexus 8, dezvoltate de Asus, pana la sfarsitul lunii Aprilie. Nu a fost nimic mentionat nimic despre potentialele specificatii tehnice dar, dupa anumite zvonuri, aceasta poate folosi un procesor mobil de la Intel.

Pe langa aceste zvonuri nu se stie absolut nimic despre pretul noii tablete sau ce va oferi noul sistem de operare Android 4.5 dar este destul de mult timp pentru zvonuri si informatii pana la vara.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.