Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un minus al serviciilor de mesagerie ca WhatsApp este acela ca sunteti intotdeauna legati de telefon (sau tableta). WhatsApp nu foloseste autentificarea cu nume de utilizator si parola ci foloseste cartela SIM pentru a functiona cu un dispozitiv.

Se pare ca WhatsApp a incercat sa angajeze un dezvoltator web de la Telegram, conform fondatorului Pavel Durov intr-un interviu. WhatsApp a facut recent cativa pasi pentru pastrarea confidentialitatii prin criptarea mesajelor pe mobil dar nu a rezolvat inca problema disponibilitatii pe desktop.

Conform publicatiei AndroidWorld.nl au cercetat APK-ul aplicatiei WhatsApp si au descoperit mai multe lucruri interesante. Acestea au fost inlaturate de companie printr-o actualizare noua dar in versiunea 2.11.471 a aplicatiei WhatsApp pentru Android sunt prezente aceste descoperiri. Sunt prezente mai multe mentiuni la WhatsApp Web, logarea si delogarea pe dispozitivele desktop dar si despre urmarirea statusului si activitatii recente pe o sesiune web.

Compania nu are inca o pozitie oficiala referitoare la aceste informatiei iar pana atunci putem doar specula cu totii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.