Winamp posibil sa fie salvat

Va fi salvat popularul video si audio player in ultimul moment? Conform celor de la TechCrunch, se pare ca AOL este in tratative pentru vanzarea softului.

Sa nu ingropam inca Winampul. Popularul program este posibil sa fie salvat.

Luna trecuta, creatorul Winamp Nullsoft a anuntat ca in decembrie, pe data de 20, AOL va retrage de pe net acest soft, moment din care acesta nu va mai fi disponibil pentru descarcare. Blogul TechCrunch, care de asemenea este detinut de AOL, afirma ca exista un pretendent dornic sa salveze programul.

Citand infromatii “dintr-o sursa care are cunostinte despre tratative”, TechCrunch a afirmat joi ca AOL duce tratative cu un posibil cumparator, care doreste sa achizitioneze Winamp si Shoutcast. Un site de streaming muzical, Shoutcast este parte a imperiului AOL inca de la preluarea Nullsoft in 1999.

Sursa nu a dezvaluit potentialul cumparator, dar si-a exprimat increderea ca se va ajunge la un acord. Multumita acestei afaceri, Winamp ar trebui sa mai traiasca si dupa data de 20 decembrie si sa fie in continuare disponibil pentru descarcare.

Este de incredere informatia? Haideti sa vedem daca Winamp trece de data de 21 decembrie. Daca acest lucru se va intampla, atunci va fi un semn promitator.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus