Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mulțumită unei actualizări oferite de Apple pentru aplicația Boot Camp, utilizatorii pot testa într-o mașină virtuală noua versiune a sistemului de operare Windows 10. Dacă dețineți un sistem de la Apple ce rulează OS X și sunteți nerăbdători să testați noul Windows 10 atunci aveți noroc.

Cea mai importantă precizare este aceea că este necesar să dețineți un sistem mai nou de anul 2012 iar acesta să ruleze cea mai recentă versiune a OS X.

Boot Camp vă permite chiar și o actualizare a sistemului de la Windows 7, Windows 8.1 la Windows 10. Dacă nu aveți deja instalată o versiune anterioară a Windows, probabil că este nevoie să achiziționați Windows 10. După cum poate cunoașteți, Microsoft oferă utilizatorilor Windows 7, 8, 8.1 gratuit noua versiune a sistemului de operare într-o perioadă de un an de zile.

Ca să vă faceți o idee, Windows 10 este mai atractiv decât Windows 8 sau 8.1, aduce înapoi o versiune îmbunătățită a meniului de start dar și o performanță mai ridicată.

Apple pune la dispoziția utilizatorilor ajutor pas cu pas în procesul de instalare a Windows 10 dar și o listă cu dispozitivele compatibile: support.apple.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

2 comentarii

    • Avatar of Roxana

      Si eu am linux si am instalat in virtualbox windows xp pe care il tin doar daca am nevoie sa testez o aplicatie care nu este valabila si pentru linux. Nu prea iti convine sa dai 2000-3000euro pe un laptop si sa te gandesti ca la un moment dat poate vrei sa testezi o aplicatie care ruleaza doar pe windows si nu poti asa ca Apple joaca o carte importanta.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.