Microsoft a lansat un fisier ce va permite afisarea unei notificari ce va poate avertiza atunci cand versiunea finala a Windows 10 va fi disponibila pentru download utilizatorilor de dispozitive ce ruleaza Windows 7 si Windows 8.1.

Fisierul a fost descoperit dupa ce Microsoft a lansat o actualizare optionala, dar recomandata, atat pentru Windows 7 cat si pentru Windows 8.1 la sfarsitul lunii Martie; actualizarea poarta numele KB3035583.

Descrierea oficiala spune:

Aceasta actualizare activeaza capabilitati extra pentru notificarile Windows Update. Sunt disponibile pentru orice sistem ce ruleaza Windows 8.1 si Windows 7 Service Pack 1 (SP1). Odata ce actualizarea este descarcata, aceasta adauga un folder in System32 denumit „GWX” ce contine 9 fisiere intr-un director numit „Download”. Unul din cele patru fisiere executabile ne arata ce este aceasta actualizare, descrierea fisierului GWXUXWorker.exe este: ‘Download Windows 10’.

Microsoft a anuntat deja ca Windows 10 va putea fi descarcat gratuit de catre utilizatorii unui sistem ce ruleaza Windows 7 si 8.1 in primul an de la lansare. Este posibil ca aceasta notificare sa alerteze utilizatorii atunci cand Windows 10 este gata. Orice utilizator al Windows 7 si 8.1 se poate inscrie in programul Microsoft Insider pentru a avea o versiune de preview a Windows 10 pe un PC sau laptop.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.