Windows 7 SP1 este disponibil prin actualizare automata

Microsoft a lansat Windows 7 Service Pack 1 ca o actualizare automata incepand din aceasta saptamana pentru orice utilizator ce nu a instalat noul pachet. Se asteapta ca procesul sa dureze cateva saptamani pana ce toti utilizatorii vor beneficia de noua actualizare.

SP1 include mai multe fixuri aducand cateva imbunatatiri in stabilitate si performanta.

Lansarea vine in mai putina de o luna pana cand Microsoft renunta la suportul pentru versiunea originala a Windows 7, pe 9 Aprilie 2013. Utilizatorii ce vor folosi SP1 va mai benefiia de suport pana pe 13 ianuarie 2015 iar suportul extins va dura pana pe 14 ianuarie 2020. Pe timpul suportului extins, Microsoft va mai lansa actualizari de securitate ca de obicei dar nu va mai rezolva nici o alta eroare sau problema a sistemului.

Alternativ, utilizatorii pot selecta si instala Service Pack 1 singuri daca nu vor sa astepte ca Microsoft sa o faca automat. Cei ce doresc sa isi actualizeze manual sistemul le vor fi necesari 1GB de spatiu pentru versiunea 64 biti si 750MB pentru versiunea 32 biti.

Puteti verifica daca actualizarile automate sunt activate pe sistem mergand la meniul Start – All Programs – Windows Update. De aici faceti click pe Change Settings din panoul din stanga.

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus