Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft imprumuta cateva functionalitati din Android schimband tipul de butoane folosit pe dispozitive, de la butoanele touch fizice la butoane virtuale ce apar pe display, la urmatoarea actualizare a Windows Phone 8.1. O imagine publicata in media (de utilizatorul twitter @evleaks) ne prezinta butoanele Back, Windows si Search in interiorul display-ului.

Aceasta optiune a fost adoptata de Google in Android 4.0 acum cativa ani si se pare ca si Microsoft va face la fel. Potrivit informatiilor, Microsoft crede ca noile optiuni oferite de viitoare versiune Windows Phone 8.1 va duce la costuri mai mici de productie a dispozitivelor ce ruleaza Windows Phone.

Nu este doar o inlaturare a butoanelor fizice ce va duce la un cost mai mic de productie al producatorilor hardware dar va permite lansarea unor dispozitive similare cu cele Android pentru Windows Phone. Vom putea vedea versiuni de la producatori ca HTC sau Samsung ale produselor populare ca HTC One si Galaxy ce vor rula Windows 8.1?

Microsoft va oferi mai multe informatii despre Windows Phone 8.1 in luna Aprilie a anului viitor la evenimentul Build.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.