Xiaomi a anuntat noul Redmi 2 cu procesor de 64 de biti si pret mic

Xiaomi Redmi 2

Xiaomi este un producator din China asa cum poate multi dintre voi stiti deja asta, compania are o reputatie buna in Asia (in special in China) datorita dispozitivelor accesibile pe care le produce.

Xiaomi a prezentat noul smartphone Redmi 2 ce foloseste un procesor pe arhitectura de 64 de biti, pret accesibil dar si alte imbunatatiri fata de versiunea anterioara.

Specificatiile telefonului includ procesorul Qualcomm Snapdragon 410 pe 64 de biti ce ruleaza la frecventa de 1,2GHz, ecran IPS HD cu diagonala de 4,7 inci, 1GB capacitate memorie RAM, 8GB spatiu intern de stocare extensibil folosind un card microSD, camera foto principala cu un senzor de 8MP, baterie cu capacitatea de 2200mAh dar si conexiune 4G LTE la retea pe cele doua sloturi SIM disponibile.

Xiaomi Redmi 2 va fi disponibil la un pret de aproximativ 112$, unul foarte bun avand in vedere specificatiile sale. Redmi 2 va fi disponibil in China incepand cu 9 Ianuarie in mai multe variante de culoare iar o extindere pe alte piete va fi disponibila dupa lansarea in tara mama.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus