Xiaomi este o companie destul de cunoscută la nivel mondial, chiar dacă produsele dezvoltate sunt destinate piețelor locale din Asia. Bateriile portabile de la Xiaomi sunt foarte populare și la noi în țară (acumulatorul portabil Xiaomi cu capacitatea de 10,000mAh poate fi cumpărat de la eMag la un preț de 100 de lei). Compania a lansat o nouă unitate portabilă de încărcare cu capacitatea de 10,000mAh ce dispune și de un port USB de tip C.

Mi Power Bank Pro s-a lansat pe piața locală din China pe la începutul acestui an iar acum produsul a fost pus la dispoziția și altor piețe din Asia.

Bateria portabilă are o carcasă din aluminium și folosește baterii Litium Polimer cu densitate ridicată. Bateriile sunt protejate prin intermediul a mai multor cipuri dezvoltate de Texas Instruments așa că acumulatorul este protejat la supraîncălzire, scurtcircuit, supravoltaj, folosire incorectă, supraîncărcare și oferă și un mecanism de resetare.

Noul Power Bank Pro de la Xiaomi are un port USB de tip C și un port USB de tip A. Portul USB de tip A poate fi folosit pentru încărcarea dispozitivelor iar acumulatorul poate fi încărcat folosind portul USB de tip C. Potrivit companiei, o încărcare completă durează 3,5 ore iar dispozitivul poate fi folosit pentru a încărca un telefon cu o baterie de 3050mAh în o oră și jumătate. Acumulatorul poate fi folosit și pentru încărcarea altor dispozitive precum căștile cu Bkuetooth, dispozitive hands-free.

Mi Power Bank Pro cu capacitatea de 10,000mAh este listat cu un preț de aproximativ 27$ la retailerul internațional nis-store.com. Mai avem de așteptat până când produsul va fi disponibil și la retailerii de la noi din țară.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.