Xiaomi a lansat noul televizor Mi TV 3S

Xiaomi Mi TV 3S

Xiaomi a lansat noul model de televizor Mi TV 3S cu ecran plat și subțire cât un smartphone și o diagonală de 43 de inci. Nu este la fel de subțire ca modelul cu diagonala mai mare (are o grosime de 10,9mm și cântărește 9,32Kg) dar este un model mai bun față de cel mai vechi. Xiaomi susține că noul model proaspăt lansat Mi TV 3S este cu 24,8% mai subțire față de modelul anterior cu diagonala de 40 de inci.

Pe lângă faptul că noul Mi TV 3S este o alternativă bună la alte modele din categoria sa, acesta are un preț de doar 277$.

Xiaomi Mi TV 3S are specificații mai modeste față de fratele său mai mare. procesorul folosit este unul Mstar 6A908 cu patru nuclee ce rulează la frecvența de 1,45GHz alături de grafică Mali-T450, 1GB capacitate a memoriei RAM dar și 8GB spațiu intern de stocare (eMMC 4,5). Opțiunile de conectivitate includ suport pentru Wi-Fi dual-band 2,4GHz/5GHz și Bluetooth 4.0.

Chiar dacă specificațiile par modeste, prețul său de doar 270$ pentru un TV cu diagonala de 43 de inci face din Mi TV 3S un dispozitiv după care se vor întoarce multe capete.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus