Xiaomi introduce linia de produse Redmi pentru pietele smartphone din afara Chinei

Xiaomi a introdus un nou brand in aceasta dimineata, un brand ce va fi disponibil lumii intregi, nu doar pietei locale din China. Compania nu a oferit multe informatii despre linia de produse Redmi dar a specificat faptul ca nouile produse cu acest brand vor fi asemanatoare produselor Hongmi din China.

Pe pagina oficiala a produsului, Redmi este notat ca fiind o variatie a brand-ului Hongmi fara a se mentiona altceva, Noul produs se va lansa curand pe pietele din Singapore dar pe nu se specifica disponibilitatea pe alte piete internationale.

Daca Redmi este Hongmi pentru o audienta internationala atunci suntem destul de incantati. Daca se va pastra aceleasi preturi, un smartphone Redmi se va vinde cu un pret in jurul a 130$ si va oferi un display HD de 4.7 inch alaturi de un procesor quad-core MediaTek de 1.5GHz, 1Gb memorie RAM, spatiu intern de stocare de 4Gb extensibil printr-un card microSD. Hongmi va avea si doua camera foto, una cu un senzor de 8MP si una de 1.3MP iar sistemul de operare folosit ar putea fi Android 4.2.

Desi nu pare un telefon cu specificatii de ultima generatie, cu siguranta pretul acestuia este atractiv. Daca Xiaomi va lansa acest smartphone pentru o audienta globala, suntem aici sa il asteptam.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus