Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ne așteptam ca Xiaomi să anunțe un succesor pentru Mi Band 1S pe 10 Mai dar se pare că nu a fost așa. Din cauza mai multor probleme legate de producție, compania nu a fost capabilă să producă destule dispozitive pentru a satisface cererea. Se pare că Xiaomi a întârziat puțin lansarea până pe data de 7 Iunie.

Dacă ar fi să ne luăm după cele mai recente informații din presă, Mi Band 2 se va lansa pe 7 Iuni. Pentru început, noul gadget va fi disponibil pe piața locală din China. Nu avem multe informații despre noul dispozitiv dar conform CEO-ului companiai , Mi Band 2 va avea o baterie capabilă să ofere energie pentru 20 de zile de utilizare la o singură încărcare.

Brățara fitness Mi Band de la Xiaomi a devenit rapid un accesoriu destul de popular, chiar și la noi în țară. Aceasta își face treaba exact cum trebuie și poate fi achiziționată la un preț foarte mic.

Că să vă faceți o idee despre preț, trackerul fitness Xiaomi Mi Band este disponibil în oferta magazinului online eMag la un preț de 95 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.