Cele mai recente zvonuri sugerează că viitorul smartphone de top Xiaomi Mi5 se va lansa în cadrul MWC 2016 într-o variantă cu Windows.

Credeam că nu va mai exista surprize din partea Xiaomi, mai ales referitoare la zvonurile legate de Mi5. Se pare că o nouă versiune a dispozitivului va fi prezentată oficial de către companie în cadrul MWC din Barcelona și în același timp și în Beijing pe data de 24 Februarie.

Telefonul va fi prezentat în două variante diferite diferite la nivelul sistemului de operare deoarece la nivel hardware totul rămâne la fel, cel puțin așa ar trebui. Xiaomi Mi5 se va lansa într-o versiune ce rulează sistemul de operare Windows 10.

Xiaomi Mi4 poate rula, la alegere, atât Android cât și Windows 10 Mobile iar toate semnele sugerează că Xiaomi va pune la dispoziție viitorul Mi5 în două variante. Nimic nu este sigur în clipa de față, toate informațiile existente sunt simple speculații, nimic oficial.

Specificațiile Xiaomi Mi5 includ: ecran QuadHD, procesor Snapdragon 820, 4GB capacitate a memoriei RAM, conectivitate 4G LTE la rețea, cameră foto principală cu un senzor de 16MP și o baterie cu capacitatea de 3000mAh.

Nu mai avem mult, această lună este una plină în lumea dispozitivelor mobile iar Xiaomi nu face abstracție de la așteptări.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.