Dacă nu dețineți un smartphone din gama Nexus de la Google atunci șansele sunt reduse ca dispozitivul folosit să ruleze cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android. Android 6.0 Marshmallow a ajuns doar pe câteva dispozitive în afara gamei Nexus.

Sony s-a mișcat destul de rapid, a actualizat deja mai multe telefoane și tablete din seria Z4 și Z5 iar acum urmează și anumite modele mai vechi. Potrivit XperiaBlog, terminalelel Xperia Z2, Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact vor fi actualizate la Android 6.0 Marshmallow, începând de astăzi.

Actualizarea este disponibilă doar pentru anumite modele iar printre acestea se numără Z2 D6503, Z3 D6603 și Z3 Compact D5803. Acestea sunt modele deblocate de pe piețele din SUA, America Latină, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Ucraina. Disponibilitatea noii actualizări va depinde de locație și nu avem momentan nici o informație despre disponibilitatea actualizării în țări din Europa.

Vestea bună este aceea că noua actualizare include mai multe îmbunătățiri de securitate incluse în sistemul de operare Android 6.0.1, fiind disponibile începând cu luna Februarie a acestui an. Pachetul pune la dispoziția utilizatorilor și versiunea 2.0 a aplicației pentru camera foto.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.