Directorul executiv Google™, Eric Schmidt a declarat recent ca YouTube™ este victorios in lupta impotriva televiziunii traditionale – daca o astfel de lupta a existat. In timpul unei prezentari pentru advertiseri, directorul a spus ca videoclipurile pe internet a inlocuit deja urmarirea posturilor tv si ca viitorul site-ului YouTube este acum.

Potrivit lui Schimdt, videoclipurile pe internet nu reprezinta o inlocuire a televiziunii, videoclipurile reprezinta un lucru nou la care ne gandim, sa programam, sa analizam si sa construim platforma.

Robert Kyncl, seful YouTube pentru continut, a declarat initial ca site-ul este asemanator unei televiziuni dar s-a inselat. Directorul a a spus ca televiziunea are o singura directie pe cand YouTube raspunde.

Cel mai popular site de video online este un succes major, YouTube este vizitat lunar de un miliard de vizitatori unici din intreaga lume.

Continutul original va fi cu siguranta cheia pentruj succesul continuu al videoclipurilor pe internet. DreamWorks Animation este pe aceeasi lungime cu aceasta notiune, compania a cumparat recent o retea YouTube adresata tinerilor Awsomeness TV pentru pretul de 33 milioane de dolari. CEO DreamWorks a declarat ca aceasta reprezinta o noua forma de continut, consumul de continut si dispozitia continutului. In viitorul apropiat, acesta a spus, si in viitorul ce deja a venit.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.