Se pare că ZTE se pregătește să lanseze în curând un nou smartphone cu specificații de top. Noul model, cu numele de cod A2017, va avea un ecran Quad HD cu diagonala de 5,5 inci alături de alte specificații hardware de invidiat.

Printre posibilele specificații tehnice, noul smartphone va include un procesor mobil bine poziționat și anume Snapdragon 820 de la Qualcomm alături de grafică oferită de Adreno 530, 4GB capacitate a memoriei RAM și nu mai puțin de 64GB spațiu intern de stocare. Telefonul va rula sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow și nu sunt informații despre existența unui slot pentru un card microSD.

Alte detalii tehnice zvonite de presă mai includ o cameră foto principală impresionantă cu un senzor de 21MP, suport pentru NFC alături de opțiuni de conectivitate ce includ Bluetooth, GPS, A-GPS sau Wi-Fi.

Nu sunt disponibile informații despre disponibilitate sau despre preț și nici despre posibilitatea folosirii rețelelor 4G dar probabil utilizatorii vor putea beneficia de o conectivitate LTE dacă ZTE va lansa noul smartphone în afara Chinei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.