Fii gata de reducerile Hot Deals de la Cel.ro din 11-12 Aprilie

Reducerile Hot Deals de la Cel.ro

Fii gata de o nouă rundă de reduceri de la Cel.ro. În perioada 11-12 Aprilie poți găsi în cadrul magazinului online o gamă diversificată de produse ce le poți achiziționa la un preț mai mic.

În cadrul campaniei Hot Deals vei găsi reduceri de până la 60% pentru mai multe modele de televizoare, laptop-uri, componente și periferice dar și pentru produse electrocasnice.

Ofertele Hot Deals de la Cel.ro

Dacă ești în căutarea unui laptop nou pentru filme și navigare pe internet atunci poți cumpăra modelul Lenovo IdeaPad 320 la un preț bun. Acesta folosește un procesor quad-core Intel Celeron N3450, are un ecran HD cu diagonala de 15,6 inci, 4GB capacitate a memoriei RAM și 128GB spațiu de stocare pe unitate rapidă SSD. Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.1, port USB 3.0 și mufă audio de 3,5mm.

Poți cumpăra acest laptop din cadrul campaniei Hot Deals de la Cel.ro la un preț redus cu 100 de lei. Vizitează pagina produsului pentru detalii suplimentare.

Tot în această campanie vei găsi un preț bun și la televizorul Samsung 32M4002. Acesta este un model HD cu diagonala de 80cm, are un design clasic, difuzoare stereo cu o putere de 5W fiecare, multiple intrări și player multimedia.

Poți găsi detalii suplimentare despre televizorul Samsung 32M4002 pe Cel.ro de unde îl poți achiziționa la un preț mai mic cu 500 de lei.

Alte reduceri bune din campanie:

Acestea sunt doar câteva exemple dar oferta Hot Deals de la Cel.ro este una mai variată. Vizitează acum site-ul magazinului online cel.ro pentru a-ți găsi produsele favorite.

                           

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus