Free cookie consent management tool by TermsFeed

Allview a făcut astăzi o mișcare neașteptată prin lansarea a două notebook-uri din noua gamă de produse AllBook, primele dispozitive de acest gen din portofoliul companiei. Noile dispozitive nu sunt modele cu specificații tehnice de top ci se axează pe portabilitate deoarece ambele modele sunt capabile să ofere utilizatorului până la 7 ore de lucru pentru o singură încărcare.

Noile laptop-uri AllBook X și AllBook L se alătură celorlalte produse disponibile în portofoliul companiei dar se pot bucura de o mai mare atenție deoarece sunt primele de acest gen.

Allview nu a mizat pe performanțe de top ci a ales să folosească soluții tehnice de nivel mediu pentru cele două noi dispozitive. Modelul Allview AllBook X este modelul de top iar Allview AllBook L este modelul mai slab din gamă.

Allview AllBook X

Allview AllBook X

Noul laptop Allview AllBook X folosește procesorul Intel Celeron Quad-Core N3450 de 2,2GHz în modul burst, are 3GB capacitate a memoriei RAM de tip DDR3, 32GB spațiu intern de stocare extensibil prin folosirea unui card microSD cu o capacitate maximă de 128GB, are un slot pentru conextarea unui SSD, un port USB 3.0 și un port USB 2.0.

Ecranul acestui model are diagonala de 13,3 inci, este de tip IPS și capabil să afișeaze o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli. Alte detalii tehnice mai includ o baterie cu capacitatea de 4600mAh, procesor grafic integrat Intel Gen9 LP 18EUs1, conexiune Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0, cititor amprente, o cameră web frontală cu un senzor de 2MP și difuzoare stereo de 1W alături de două microfoane.

Allview AllBook L

Allview AllBook L

Laptopul Allview AllBook L este modelul cu specificații tehnice mai slăbuțe din noua gamă de produse. Acesta folosește procesorul Intel Atom Quad-Core x5 Z8350 de 1,92GHz în mod burst, are 2GB capacitate a memoriei RAM de tip DDR3, 32GB spațiu intern de stocare cu suport microSD cu o capacitate maximă de 128GB, nu are slot pentru SSD, are un port USB 3.0, un port USB 2.0 și un port mini HDMI.

Ecranul acestuia are diagonala de 14 inci, este de tip LCD și este capabil să afișeze o rezoluție maximă HD de 1366×768 pixeli.Alte detalii tehnice mai includ o baterie cu capacitatea de 9000mAh, conexiune Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0, are o cameră web frontală de tip WGA, un difuzoare steresu de 1W și încorporează un microfon.

Windows 10 Home

Ambele modele de laptop-uri de la Allview vor veni preinstalate cu sistemul de operare Windows 10 Home de la Microsoft. Ne-am fi putu aștepta la asta având în vedere specificațiile tehnice și prețul redus al celor două dispozitive.

Preț și disponibilitate

Noile laptop-uri din gama Allview AllBook au fost prezentate astăzi în mod oficial și sunt disponibile la pre-comandă pe allview.ro dar livrările vor începe pe data de 18 septembrie. Modelul AllBook X este disponibil la un preț de aproximativ 1.350 lei iar modelul AllBook L poate fi achiziționat cu aproximativ 900 de lei.

Sursa: allview.ro, via: arenait.net.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.