Daca zvonurile recente din China sunt corecte am putea avea un iWatch la incheietura mainii mult mai devreme decat anticipasem. Potrivit Economic Daily News (prin intermediul DigiTimes), mult-asteptatul accesoriu de la Apple va fi dezvoltat de Quanta Computer din Taiwan, vor fi produse aproximativ 65 de milioane de unitati pentru inceput.

Ceasul inteligent iWatch va folosi aceeasi serie de cipuri (A-series) folosite in linia de produse iPhone si iPad, acestea vor fi produse de Samsung. Compania din Cupertino nu are prea multe alternative pentru cipuri de calitate – nici macar din partea TSMC (companie cu care Apple a lucrat in trecut).

Informatiile sugereaza ca noul dispozitiv va folosi sticla de safir ultra-durabila dezvoltata de Apple – aceasta si-a facut aparitia cand a fost folosita alaturi de senzorul pentru amprenta de pe butonul Home al iPhone 5S. Restul informatiilor vorbesc despre scanner-e biometrice ce pot simti si presiunea sangelui, bataile inimii si multe altele.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.