Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple a anunțat lansarea noilor căști wireless Apple AirPods Pro la timp pentru sărbători. Noile modele folosesc un design in-ear și au funcții pentru anularea activă a zgomotului din jur.

Designul in-ear adoptat de noile căști folosește și un sistem de ventilație care reduce discomfortul creat de acest tip de căști cu vărfuri de silicon.

Noile căști wireless Apple AirPods Pro promit o calitate superioară a sunetului

Apple promite o calitate audio superioară pentru noile căști wireless. Acestea dețin o funcție denumită „Adaptive EQ” care „reglează în mod automat muzica ascultată în funcție de forma urechii fiecărui utilizator”.

Apple AirPods Pro vin cu un nou design care folosește vărfuri de silicon care intră în ureche. Utilizatorii vor primi 3 mărimi pentru vărfurile interschimbabile iar Apple susține că a pregătit și o aplicație dedicată care va ajuta utilizatorii să aleagă mărimea potrivită urechii. Aplicația dedicată „va măsura nivelul sunetului din ureche și îl va compara cu cel venit din difuzorul căștii”.

Interiorul noilor căști wireless Apple AirPods Pro
Interiorul noilor căști wireless Apple AirPods Pro

Căștile wireless vin cu suport pentru încăracre fără fir și comenzi vocale fără mâini „Hey Siri”. Apple susține că noile AirPods Pro sunt capabile să ofere în jur de 4,5 ore de utilizare continuă iar carcasa vine cu destulă energie pentru a le oferi până la 24 de ore de utilizare.

https://www.youtube.com/watch?v=IC9urbiVp4M

Pe lângă funcțiile de anulare activă a zgomotului din jur, căștile au și un alt mod denumit „Transparency” care oferă utilizatorului posibilitatea de a auzi mediul înconjurător în timp ce ascultă muzică. Utilizatorul poate comuta între cele două moduri prin intermediul unui nou senzor tactil amplasat pe cască.

Disponibilitate și preț

Conform informațiilor oficiale, noile căști Apple AirPods Pro vor ajunge pe piață la un preț recomandat de 249$ începând cu data de 30 Octombrie.

Poți cumpăra noile Apple AirPods Pro de la eMag cu 1.200 lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.