Meizu este un producător Chinezesc de telefoane mobile care a ajuns destul de cunoscut în întreaga lume și tocmai a lansat un nou dispozitiv accesibil. Noul Meizu M6 Note folosește un sistem foto principal cu două camere dar și o cameră frontală generoasă.

Meizu M6 Note este un smartphone proaspăt anunțat și se alătură gamei de produse Note al companiei. Acesta are un ecran mai generos alături de specificații tehnice medii, totul la un preț accesibil.

Specificații mid-range

Specificațiile tehnice nu sunt de top dar nici nu trebuie să fie. Telefonul folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 625, are 3GB capacitate a memoriei RAM, 16GB sau 32GB spațiu intern de stocare. Compania va oferi clienților și un model mai performant cu 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare.

Camera frontală solosește un sistem dual cu doi senzori asistați de un bliț aud-LED. Senzorul foto principal este de 12MP, are apertura f/1.9 iar senzorul secundar este de 5MP. Camera foto principală folosește tehnologii HDR pentru îmbunătățirea imaginilor captate. Camera foto secundară folosește un senzor de 16MP.

Alte detalii tehnice includ un slot microSD, o baterie cu capacitatea de 4.000mAh cu suport pentru încărcare rapidă și un senzor pentru recunoașterea amprentelor amplasat în butonul Home.

Preț accesibil

Noul smartphone Meizu M6 Note va ajunge pe piață la un preț de aproximativ 165$. Acesta poate fi achiziționat din magazinele locale din China iar livrările vor începe cu 2 Septembrie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.