Despre noul smartphone de la Nokia cu numele de cod Normandy s-a vorbit in presa in urma cu aproximativ o luna cand a fost publicata o imagine cu acesta in culoarea rosie, informatiile spuneau ca va rula o versiune Android personalizata. Aceleasi surse sustin ca Nokia Normandy va ajunge pe piata anul viitor, care este foarte aproape.

Astazi a aparut in presa o noua imagine a noului Nokia Normandy, acesta apare in mai multe variatii de culoare (negru, albastru, rosu alb…). Daca privim cu atentie imaginile aparute putem specula ca noul telefon reprezinta un hibrid Lumia-Asha, acesta are un buton „Back” ca si Nokia Asha ce pare a fi capacitiv. Tastele de volum si butonul de pornire sunt pozitionate in lateral, o camera pe spate fara blit.

Dar pana la urma sunt doar cateva imagini, nu exista informatii despre specificatii si nici alte date ce ne-ar putea oferi mai multe informatii despre viitorul dispozitiv de la Nokia. Pana anul viitor mai este putin, poate vom afla mai multe atunci.

Sursa: @evleaks

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.