Accesoriul Activity Tracker, cunoscut anterior sub numele de S Band, a fost prezentat oficial de Samsung in Germania. Activity Tracker a fost prezent in presa inainte de lansarea oficiala iar acum Samsung a decis sa prezinte in mod oficial noul sau accesoriu.

Pretul accesoriului Activity Tracker de la Samsung este de 79.9EUR iar, la acest pret, poate deveni un competitor important pentru Nike FuelBand, Jawbone UP sau chiar intregului portofoliu al FitBit. Noul dispozitiv de la Samsung este compatibil doar cu produsele proprii, lucru ce s-ar putea schimba in curand daca ne gandim ca Samsung a facut aceeasi miscare si cu Galaxy Gear la lansare.

Fata de alte accesorii lansate de companie, Activity Tracker nu detine un display dar, in schimb, acesta se va axa pe colectarea de date transmise catre un smartphone ce vor fi interpretate prin aplicatii dedicate pentru fitnes si sanatate. Activity Tracker poate fi purtat ca bratara si are cinci LED-uri pentru notificari.

Mai jos regasiti un video de prezentare din partea Stereopoly

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.