Specificatiile noului Motorola Moto X+1 au aparut in presa

Un retailer brazilian, Livraria Logos, a facut publice specificatiile noului smartphone Motorola Moto X+1. De asemenea, pe site-ul retailerului puteti gasi si un telefon cu nume de cod Motorola Titan. Se crede ca acesta este succesorul smartphone-ului Moto G, adica noul Motorola Moto G2. Ambele telefoane ar trebui sa fie prezentate publicului pe 4 septembrie, la un eveniment Motorola, care va avea loc in Chicago. Retailerul a listat trei versiuni ale Moto X+1, fiecare avand o carcasa diferita – piele, bambus si una de culoare neagra. Numarul modelului este XT1097, numar care se potriveste cu cel al unui dispozitiv Motorola care s-a aflat pe site-ul GFX la un moment dat.

Specificatiile pentru Moto X+1 includ un ecran HD de 5,2 inci – rezolutia nu se cunoaste inca, un procesor quad-core de 2,2 GHz, 2GB memorie RAM si o capacitate de stocare de 16GB. Smartphone-ul va avea o camera principala de 13MP si va rula sistemul de operare Android 4.4.4.

Cat despre Motorola Titan (aka Moto G2), acesta va avea un ecran de 5 inci, un procesor quad-core de 1,2 GHz, 1GB memorie RAM, 16GB capacitate de stocare si o camera principala de 8MP. Acest model va rula, de asemenea, versiunea Android 4.4.4.

Retailerul nu a specificat nici pretul si nici data de lansare pentru niciunul dintre cele doua dispozitive. Aceste detalii le vom afla cu siguranta pe data de 4 septembrie.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus